PÉCSI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt kötetlen üzleti reggelinkre, Pécs városának szívében, a letisztult, elegáns, és mégis izgalmas enteriőrrel rendelkező Nana Bistro & Bárban. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

Korábbi konferenciák

Nyugat-magyarországi Agrár Szakmai Est

Az est vendége Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, akinek segítségével olyan jogi témákat járunk körbe, mint az osztatlan közös területek, öröklés, öntözés, családi mezőgazdasági vállalkozások kérdése.

SZOMBATHELYI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a régió egyik legnagyobb infrastrukturális fejlesztéseként megvalósult, új szombathelyi Haladás Sportkomplexumba. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

Kelet-magyarországi Agrár Szakmai Est

Az est vendége Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, akinek segítségével olyan jogi témákat járunk körbe, mint az osztatlan közös területek, öröklés, öntözés, családi mezőgazdasági vállalkozások kérdése.

ZALAEGERSZEGI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a kávékülönlegességekről híres Cafe Frei kávézóba. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a Hegyvidék szívében található, újonnan nyílt, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Ízlelő étterembe. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

TATAI ÜZLETI REGGELI

Tisztelt Cégvezető! Szeretettel várjuk Önt és kollégáját a tatai Öreg-tó partján álló, Michelin-csillagos séf által vezetett Platán Restaurant & Caféba üzleti reggelinken, melynek vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor

IPARI SZAKMAI FÓRUM A ROBOTIZÁCIÓRÓL

Szeretettel meghívjuk Önt Erste Power Network Club – Ipari szakmai fórumunkra, amely során arra keressük a választ, hogy elveszik-e a robotok az emberek munkáját, vagy egymást kiegészítve növekszik a termelés hatékonysága? Milyen termékek és szolgáltatások tűnnek fel és el a robotizáció korában? Mennyi idő alatt térül meg egy-egy nagyobb digitális beruházás, és egyáltalán, mit kell végig gondolni egy mai robotikai fejlesztés során? A szakmai program után legyen vendégünk egy kellemes ebédre, majd látogasson el velünk a Hell Energy gyárába.

AGÓRA - Határtalan értékesítés

Az AGÓRA konferenciasorozat Határtalan értékesítés című rendezvénye a magyarországi élelmiszeripari cégek exportesélyeit és -praktikáit mutatja be olyan szakemberek segítségével, akik jó ismerői a külföldi eladásoknak.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI

Reggelizzen velünk az Enjoy Budapest Caféban, Budapest első kávézójában, ahol mesterséges intelligenciával rendelkező robotok szolgálnak fel. A különleges helyszínt bemutatja: Csizmazia Tibor, az E-Szoftverjelsztő Kft. ügyvezetője, tulajdonos.

AGÓRA - Keresd a vevőt és a dolgozót!

Időpont: 2018. november 8. 9.30 – 14.00 Helyszín:  Budapest Rendezvényhajó Célunk az, hogy egy önmagában is élményt nyújtó helyszínen adjunk helyet olyan előadásoknak és beszélgetéseknek, amelyek segítik a résztvevőket értékesítési, marketing tevékenységükben, és a mind fontosabb munkaadói márkájuk építésében.

AGÓRA - A win-win megoldások megtalálása

Időpont: 2018. május 31. csütörtök  9.30 – 14.00 Helyszín: Agrárminisztérium, Darányi Ignác terem A win-win megoldások megtalálása a gyártók és a kereskedők közös érdeke, ehhez nyújt segítséget a konferencia a jó megoldások bemutatásával és a problémák megvitatásával.