Korábbi konferenciák

TATAI ÜZLETI REGGELI

Tisztelt Cégvezető! Szeretettel várjuk Önt és kollégáját a tatai Öreg-tó partján álló, Michelin-csillagos séf által vezetett Platán Restaurant & Caféba üzleti reggelinken, melynek vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor

IPARI SZAKMAI FÓRUM A ROBOTIZÁCIÓRÓL

Szeretettel meghívjuk Önt Erste Power Network Club – Ipari szakmai fórumunkra, amely során arra keressük a választ, hogy elveszik-e a robotok az emberek munkáját, vagy egymást kiegészítve növekszik a termelés hatékonysága? Milyen termékek és szolgáltatások tűnnek fel és el a robotizáció korában? Mennyi idő alatt térül meg egy-egy nagyobb digitális beruházás, és egyáltalán, mit kell végig gondolni egy mai robotikai fejlesztés során? A szakmai program után legyen vendégünk egy kellemes ebédre, majd látogasson el velünk a Hell Energy gyárába.

AGÓRA - Határtalan értékesítés

Az AGÓRA konferenciasorozat Határtalan értékesítés című rendezvénye a magyarországi élelmiszeripari cégek exportesélyeit és -praktikáit mutatja be olyan szakemberek segítségével, akik jó ismerői a külföldi eladásoknak.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI

Reggelizzen velünk az Enjoy Budapest Caféban, Budapest első kávézójában, ahol mesterséges intelligenciával rendelkező robotok szolgálnak fel. A különleges helyszínt bemutatja: Csizmazia Tibor, az E-Szoftverjelsztő Kft. ügyvezetője, tulajdonos.

AGÓRA - Keresd a vevőt és a dolgozót!

Időpont: 2018. november 8. 9.30 – 14.00 Helyszín:  Budapest Rendezvényhajó Célunk az, hogy egy önmagában is élményt nyújtó helyszínen adjunk helyet olyan előadásoknak és beszélgetéseknek, amelyek segítik a résztvevőket értékesítési, marketing tevékenységükben, és a mind fontosabb munkaadói márkájuk építésében.

AGÓRA - A win-win megoldások megtalálása

Időpont: 2018. május 31. csütörtök  9.30 – 14.00 Helyszín: Agrárminisztérium, Darányi Ignác terem A win-win megoldások megtalálása a gyártók és a kereskedők közös érdeke, ehhez nyújt segítséget a konferencia a jó megoldások bemutatásával és a problémák megvitatásával.