Korábbi konferenciák

Egy lépéssel mások előtt – Iránytű a legaktuálisabb gazdasági kérdések útvesztőjében

Az elmúlt hónapokban igen jelentős változások zajlottak a világgazdaságban, amely alól a magyar vállalatok sem húzhatják ki magukat. Az infláció nagyon régen látott szintekre kúszott föl, az energiaárak tetemesen megemelkedtek, és számos olyan fenntarthatósági kérdés áll előttünk, amely nem csak a távoli jövőben, de már az évtized közepén minden élelmiszeripari társaság életét komolyan befolyásolja. A nyolcadik Agóra konferenciánk ezeket a legaktuálisabb kihívásokat helyezi a fókuszba és vizsgálja meg. Amit tudsz, tegyél félre, mert előadóinkkal, kerekasztal résztvevőinkkel olyan tartalmat nyújtunk, ami biztosan hasznos segítséget jelent számodra. Emellett szeretnénk elismerni azok munkáját, akik különlegeset, kiemelkedőt alkottak az elmúlt évben a Magyar Termékkel való együttműködés keretében. A díjátadó után pedig a kulináris ínyencségekről sem feledkezünk meg, és akik velünk töltik az estét, azok egy remek hangulatú házibuli részesei lesznek.

ÜNNEPELD VELÜNK A MAGYAR TERMÉK 15 ÉVÉT!

Kapcsold ki egy napra a Zoomot, Teamset és Skype-ot, és legyél a vendégünk az ismét offline Agóra konferencián, ahol a szakmai program mellett átadjuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat koncerttel is ünnepeljük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkezünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhatunk, amíg csak bírjuk.

AGÓRA - LÉPJ KI A DOBOZBÓL!

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 6. AGÓRA konferenciáján sikeres hazai innovációkat mutatunk be. Köztük élelmiszerüzletek paradigmaváltását, cégek megújulását a fenntarthatóság korában, az önellátás térnyerését és olyan kihívásokat, melyekre válaszul nem a legkézenfekvőbb megoldást választotta egy vállalkozás, inkább kockáztatott és nyert.

AGÓRA - ÜZLET A JÁRVÁNY IDEJÉN

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 5. AGÓRA konferenciáján megismerheti a járványgazdaság legnagyobb hazai sikersztoriját, legújabb fogyasztói adatait, legfrissebb kereskedelmi jogszabályát, legújabb közösségi kampányát és a beszerzésekre gyakorolt hatását.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI - ELHALASZTVA

Felelős szervezőként értesítjük, hogy a korábban meghirdetett, 03.19-i Budapesti Üzleti Reggeli eseményt a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében elhalasztjuk.      

GYŐRI ÜZLETI REGGELI - ELHALASZTVA

Felelős szervezőként értesítjük, hogy a korábban meghirdetett, 03.13-i Győri üzleti reggeli eseményt a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében elhalasztjuk.   

KECSKEMÉTI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt kötetlen üzleti reggelinkre, a kecskeméti Neumann János Egyetem nemrég átadott, innovatív Campus épületében. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

MAGYAR TERMÉK - Üzleti Reggeli

Szeretettel várunk kötetlen üzleti reggelinkre, amelyen velünk készülhetsz fel az élelmiszeripar jövőjére! Ismerd meg, mire képes ma a táplálkozástudomány, és hogyan tudod kiemelni kiváló, környezettudatos termékeidet a kínálatból!

Erste Power Network Club, Ipari szakmai fórum

Tisztelt Cégvezető! Szeretettel várjuk Önt következő Erste Power Network Club eseményünkre, Ipari Szakmai Fórumunkra. Ezúttal egy különleges helyszínre invitáljuk, a Volkswagen Slovakia pozsonyi gyárába, ahol az aktuális ipari témák megvitatása után izgalmas programokkal várjuk Önt!

PÉCSI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt kötetlen üzleti reggelinkre, Pécs városának szívében, a letisztult, elegáns, és mégis izgalmas enteriőrrel rendelkező Nana Bistro & Bárban. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

AGÓRA - Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon

Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon című rendezvényünk a beruházásokat állítja a középpontba, az eddigi fejlesztések sikerét és a jövőben szükséges lépések számbavételét, illetve a most nagyon aktuális fenntarthatóság témakörét. Időpont: 2019. november 13. 13:00-19:00

Nyugat-magyarországi Agrár Szakmai Est

Az est vendége Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, akinek segítségével olyan jogi témákat járunk körbe, mint az osztatlan közös területek, öröklés, öntözés, családi mezőgazdasági vállalkozások kérdése.

SZOMBATHELYI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a régió egyik legnagyobb infrastrukturális fejlesztéseként megvalósult, új szombathelyi Haladás Sportkomplexumba. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

Kelet-magyarországi Agrár Szakmai Est

Az est vendége Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, akinek segítségével olyan jogi témákat járunk körbe, mint az osztatlan közös területek, öröklés, öntözés, családi mezőgazdasági vállalkozások kérdése.

ZALAEGERSZEGI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a kávékülönlegességekről híres Cafe Frei kávézóba. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI

Szeretettel várjuk Önt és kollégáját kötetlen üzleti reggelinkre, a Hegyvidék szívében található, újonnan nyílt, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Ízlelő étterembe. Az esemény előadó vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor, volt ipari miniszter és jegybankelnök.

TATAI ÜZLETI REGGELI

Tisztelt Cégvezető! Szeretettel várjuk Önt és kollégáját a tatai Öreg-tó partján álló, Michelin-csillagos séf által vezetett Platán Restaurant & Caféba üzleti reggelinken, melynek vendége Dr. Bod Péter Ákos közgazdász professzor

IPARI SZAKMAI FÓRUM A ROBOTIZÁCIÓRÓL

Szeretettel meghívjuk Önt Erste Power Network Club – Ipari szakmai fórumunkra, amely során arra keressük a választ, hogy elveszik-e a robotok az emberek munkáját, vagy egymást kiegészítve növekszik a termelés hatékonysága? Milyen termékek és szolgáltatások tűnnek fel és el a robotizáció korában? Mennyi idő alatt térül meg egy-egy nagyobb digitális beruházás, és egyáltalán, mit kell végig gondolni egy mai robotikai fejlesztés során? A szakmai program után legyen vendégünk egy kellemes ebédre, majd látogasson el velünk a Hell Energy gyárába.

AGÓRA - Határtalan értékesítés

Az AGÓRA konferenciasorozat Határtalan értékesítés című rendezvénye a magyarországi élelmiszeripari cégek exportesélyeit és -praktikáit mutatja be olyan szakemberek segítségével, akik jó ismerői a külföldi eladásoknak.

BUDAPESTI ÜZLETI REGGELI

Reggelizzen velünk az Enjoy Budapest Caféban, Budapest első kávézójában, ahol mesterséges intelligenciával rendelkező robotok szolgálnak fel. A különleges helyszínt bemutatja: Csizmazia Tibor, az E-Szoftverjelsztő Kft. ügyvezetője, tulajdonos.

AGÓRA - Keresd a vevőt és a dolgozót!

Időpont: 2018. november 8. 9.30 – 14.00 Helyszín:  Budapest Rendezvényhajó Célunk az, hogy egy önmagában is élményt nyújtó helyszínen adjunk helyet olyan előadásoknak és beszélgetéseknek, amelyek segítik a résztvevőket értékesítési, marketing tevékenységükben, és a mind fontosabb munkaadói márkájuk építésében.

AGÓRA - A win-win megoldások megtalálása

Időpont: 2018. május 31. csütörtök  9.30 – 14.00 Helyszín: Agrárminisztérium, Darányi Ignác terem A win-win megoldások megtalálása a gyártók és a kereskedők közös érdeke, ehhez nyújt segítséget a konferencia a jó megoldások bemutatásával és a problémák megvitatásával.