ÜNNEPELD VELÜNK A MAGYAR TERMÉK 15 ÉVÉT!

  • 2021. augusztus 26. – 2021. augusztus 27.
  • Hotel Gottwald**** (2890 Tata, Fekete u. 1.)

Kapcsold ki egy napra a Zoomot, Teamset és Skype-ot, és legyél a vendégünk az ismét offline Agóra konferencián, ahol a szakmai program mellett átadjuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat koncerttel is ünnepeljük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkezünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhatunk, amíg csak bírjuk.

Jelentkezési határidő:
2021. augusztus 23.

PROGRAM

16.00-16.10 Megnyitó, köszöntő

Bognár Lajos, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára

16.10-16.20 Tengernyi forrás áramlik az élelmiszergazdaságba. Mit főzünk belőle?

Hollósi Dávid, a Takarékbank Agrár üzletágának ügyvezető igazgatója

16:20-16:25 A szellemi vagyon kiemelkedő szerepe az élelmiszeripar versenyképességében

Kiss János József, a Glósz és Társa System üzletágvezetője

16.25-16.35 Hány évet változtak egy járványév alatt a vásárlói szokások a bolti adatok

alapján?

Kurucz Péter, a NielsenIQ kereskedői kapcsolatok igazgatója

16.35-16.45 Hogyan válasszunk a tengernyi gasztro influenszerből?

Knapcsek Katalin és Csuhai Viktória, a KNK PR & Média ügyvezető igazgatója és digitális üzletágigazgatója

16.45-16.55 Mitől jó egy televíziós főzőműsor, és hogyan lehet megjelenni benne?

Zsikó Henrietta – TV2 Média Csoport értékesítési igazgatóság

16.55-17.05 Mi a jó recept a gasztromédiához?

Pataki Nóra, a Mindmegette.hu főszerkesztője

17.05-17.15 A bűvös kétszáz közelében a Magyar Termék

Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője

17.15-17.30 Szusszanásnyi szünet Bősz Adrián, a Vesztergombi és a Mészáros pincészetek szekszárdi boraival, valamint a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kistermelőinek ínyencségeivel

17.30-18.00 Magyar Termék díjak átadása

18.00-18.20 Gyulai 2in1, avagy az értve kóstolás élménye

Fabulya Attila, a Gyulai Pálinkamanufaktúra nagymestere és Gila Éva, a Gyulahús marketing vezetője

18.20-18.40 Fricska táncegyüttes

18.40-19.40 Svédasztalos vacsora és a születésnapi torta felvágása

19.40- A vacsorát követően zenés születésnapi buli kifulladásig

A részvételedre mindenképpen számítunk! Ünnepeljünk együtt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 23., 12 óra

Dress code: formal (elegáns). A Hotel Gottwaldban korlátozott számban szobafoglalás még lehetséges.

A rendezvénnyel és a szállással kapcsolatos további információ:

Tatai Anita +36 (20) 7757-786, tatai.anita@amagyartermek.hu

REGISZTRÁLOK!

 

 

 

TakarékBank Agrárcentrum:

Bankként, agrárfinanszírozóként a célunk az, hogy ügyfeleink olyan tartós, akár meghatározó szereplői legyenek a saját termékpályájuknak, amivel képesek a hazai élelmiszer-ágazat, a legkisebb termelők, és ezáltal a vidék fenntartható fejlődéséhez hozzájárulni. A legtöbb bankban hagyományosan a nagyvállalati terület szolgálja ki a nagyobb élelmiszeripari cégek finanszírozási és napi banki igényeit. Az általunk megvalósított modell más megközelítést jelent:  21. századi értelemben már nem egymástól elkülönülő mezőgazdaságról és élelmiszeriparról beszélünk, hanem egységes élelmiszer-gazdaságról. 2021. január 1-én létrehoztuk a Kiemelt Agrár- és Élelmiszeripari Központunkat, ahol strukturált agrár- és élelmiszeripari  beruházásokban jártas finanszírozókkal dolgozunk együtt.  

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bemutatkozik a Szekszárdi Borvidék:

A Szekszárdi Borvidék jellegzetes borait és közönségkedvenceit hozza el az Agórára Bősz Adrián, a Mészáros és a Vesztergombi borászat. A Szekszárdi borvidék kiemelt borfajtái, a szekszárdi bikavér, kékfrankos és kadarka mellett a könnyedebb fehér és rosé borokat is bemutatják a borászatok.