ÜNNEPELD VELÜNK A MAGYAR TERMÉK 15 ÉVÉT!
Kapcsold ki egy napra a Zoomot, Teamset és Skype-ot, és legyél a vendégünk az ismét offline Agóra konferencián, ahol a szakmai program mellett átadjuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat koncerttel is ünnepeljük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkezünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhatunk, amíg csak bírjuk.
2021. augusztus 23.
PROGRAM
16.00-16.10 Megnyitó, köszöntő
Bognár Lajos, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára
16.10-16.20 Tengernyi forrás áramlik az élelmiszergazdaságba. Mit főzünk belőle?
Hollósi Dávid, a Takarékbank Agrár üzletágának ügyvezető igazgatója
16:20-16:25 A szellemi vagyon kiemelkedő szerepe az élelmiszeripar versenyképességében
Kiss János József, a Glósz és Társa System üzletágvezetője
16.25-16.35 Hány évet változtak egy járványév alatt a vásárlói szokások a bolti adatok
alapján?
Kurucz Péter, a NielsenIQ kereskedői kapcsolatok igazgatója
16.35-16.45 Hogyan válasszunk a tengernyi gasztro influenszerből?
Knapcsek Katalin és Csuhai Viktória, a KNK PR & Média ügyvezető igazgatója és digitális üzletágigazgatója
16.45-16.55 Mitől jó egy televíziós főzőműsor, és hogyan lehet megjelenni benne?
Zsikó Henrietta – TV2 Média Csoport értékesítési igazgatóság
16.55-17.05 Mi a jó recept a gasztromédiához?
Pataki Nóra, a Mindmegette.hu főszerkesztője
17.05-17.15 A bűvös kétszáz közelében a Magyar Termék
Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője
17.15-17.30 Szusszanásnyi szünet Bősz Adrián, a Vesztergombi és a Mészáros pincészetek szekszárdi boraival, valamint a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kistermelőinek ínyencségeivel
17.30-18.00 Magyar Termék díjak átadása
18.00-18.20 Gyulai 2in1, avagy az értve kóstolás élménye
Fabulya Attila, a Gyulai Pálinkamanufaktúra nagymestere és Gila Éva, a Gyulahús marketing vezetője
18.20-18.40 Fricska táncegyüttes
18.40-19.40 Svédasztalos vacsora és a születésnapi torta felvágása
19.40- A vacsorát követően zenés születésnapi buli kifulladásig
A részvételedre mindenképpen számítunk! Ünnepeljünk együtt!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 23., 12 óra
Dress code: formal (elegáns). A Hotel Gottwaldban korlátozott számban szobafoglalás még lehetséges.
A rendezvénnyel és a szállással kapcsolatos további információ:
Tatai Anita +36 (20) 7757-786, tatai.anita@amagyartermek.hu
REGISZTRÁLOK!
TakarékBank Agrárcentrum:
Bankként, agrárfinanszírozóként a célunk az, hogy ügyfeleink olyan tartós, akár meghatározó szereplői legyenek a saját termékpályájuknak, amivel képesek a hazai élelmiszer-ágazat, a legkisebb termelők, és ezáltal a vidék fenntartható fejlődéséhez hozzájárulni. A legtöbb bankban hagyományosan a nagyvállalati terület szolgálja ki a nagyobb élelmiszeripari cégek finanszírozási és napi banki igényeit. Az általunk megvalósított modell más megközelítést jelent: 21. századi értelemben már nem egymástól elkülönülő mezőgazdaságról és élelmiszeriparról beszélünk, hanem egységes élelmiszer-gazdaságról. 2021. január 1-én létrehoztuk a Kiemelt Agrár- és Élelmiszeripari Központunkat, ahol strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas finanszírozókkal dolgozunk együtt.
Bemutatkozik a Szekszárdi Borvidék:
A Szekszárdi Borvidék jellegzetes borait és közönségkedvenceit hozza el az Agórára Bősz Adrián, a Mészáros és a Vesztergombi borászat. A Szekszárdi borvidék kiemelt borfajtái, a szekszárdi bikavér, kékfrankos és kadarka mellett a könnyedebb fehér és rosé borokat is bemutatják a borászatok.