AGÓRA - Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon

  • 2019. november 13.
  • Korda filmpark Etyek

Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon című rendezvényünk a beruházásokat állítja a középpontba, az eddigi fejlesztések sikerét és a jövőben szükséges lépések számbavételét, illetve a most nagyon aktuális fenntarthatóság témakörét.

Időpont:

2019. november 13. 13:00-19:00

Jelentkezési határidő:
2019. november 12.

Program:
(előadók felkérés alatt)


13:00 – 14:00 Érkezés, regisztráció, stúdiótúra, kávé és büfé 

13 órától különleges és exkluzív séta az etyeki Korda Filmstúdióban.
Bepillantás a profi filmipar kulisszatitkaiba, ismerkedés a rendező, az
operatőr és persze a kaszkadőrök munkájával. Felejthetetlen élmény,
egy csepp Hollywood vár a rendezvény keretén belül!

14:00 – 14:05 Köszöntő - Háziasszony: Benedek Eszter 

14:05 – 14:15 Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár megnyitó beszéde 

14:15 – 14:30 Új uniós pályázatok a közeljövőben, várható támogatási változások az elkövetkező években - Andorka Miklós (MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. stratégiai igazgatója) 

14:30 – 14:45 Hogyan segíthet a banki finanszírozás a támogatások igénybevételében? - Hollósi Dávid (Takarékbank, Agrárigazgatóság)

14:45 – 15:00 A Barkastól a világpiacig – mihez kellenek a nemzeti beruházási támogatások? - Bárány László (Master Good Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója) 

15:00 – 15:15 Innováció, versenyképesség, növekedés - Példák a hazai élelmiszeriparból -  Glósz Andrea ügyvezető (Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda)

15:15 – 15:30 Hogyan nyitja ki egy hi-tech beruházás a világpiacot az Alföldi Tej előtt? - Rózsás Mónika (Alföldi Tej Kft. ügyvezető igazgatója) 

15:30 – 15:45 Nagy ugrás folyamatos fejlesztési támogatásokkal - Koósa Péter (Detki Keksz Kft. ügyvezető igazgatója) 

15:45 – 16:00 Innováció és fenntarthatóság a Coop üzletláncnál -  Tóth Géza (CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója)

Kávészünet, falatkák (30 perc)

16:30 – 16:45 Hogyan élhetünk harmóniában a környezetünkkel? - Kassai Lajos (a hungarikumnak minősített lovasíjász módszer alapítója, a Kassai Völgy működtetője)

16:45 – 17:00 Megéri környezetbarátnak lenni? – a „zöldség”, mint vásárlásmotiváló tényező - Földvári Andrea (GfK Hungária, senior tanácsadója)

17:00 – 17:10 A Magyar Termék többet ad: Kiváló Termék és Ökologikus TermékBenedek Eszter (Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője)

17:10 – 17:25 A világ első újrahasznosított tisztítószere Magyarországról - Vass Zoltán (reNEW Technologies üzletfejlesztési vezetője)

17:25 – 17:55 Hogyan egyeztethetők össze a fogyasztói, termékbiztonsági, ökológiai és üzleti elvárások? Auchan, Bio-Fungi, Magyar Piszke Papír, NÉBIH képviselője, SPAR

18:00 – A liba – A tradícióktól a fine dining felé - libalakoma  

Szekszárdi borászok borkóstolója az ERSTE Bank támogatásával 

Kötetlen beszélgetés, networking

     2091 Etyek, Korda út 1572 hrsz.