Korábbi konferenciák

AGÓRA - LÉPJ KI A DOBOZBÓL!

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 6. AGÓRA konferenciáján sikeres hazai innovációkat mutatunk be. Köztük élelmiszerüzletek paradigmaváltását, cégek megújulását a fenntarthatóság korában, az önellátás térnyerését és olyan kihívásokat, melyekre válaszul nem a legkézenfekvőbb megoldást választotta egy vállalkozás, inkább kockáztatott és nyert.

AGÓRA - ÜZLET A JÁRVÁNY IDEJÉN

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. 5. AGÓRA konferenciáján megismerheti a járványgazdaság legnagyobb hazai sikersztoriját, legújabb fogyasztói adatait, legfrissebb kereskedelmi jogszabályát, legújabb közösségi kampányát és a beszerzésekre gyakorolt hatását.

AGÓRA - Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon

Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon című rendezvényünk a beruházásokat állítja a középpontba, az eddigi fejlesztések sikerét és a jövőben szükséges lépések számbavételét, illetve a most nagyon aktuális fenntarthatóság témakörét. Időpont: 2019. november 13. 13:00-19:00

AGÓRA - Határtalan értékesítés

Az AGÓRA konferenciasorozat Határtalan értékesítés című rendezvénye a magyarországi élelmiszeripari cégek exportesélyeit és -praktikáit mutatja be olyan szakemberek segítségével, akik jó ismerői a külföldi eladásoknak.

AGÓRA - Keresd a vevőt és a dolgozót!

Időpont: 2018. november 8. 9.30 – 14.00 Helyszín:  Budapest Rendezvényhajó Célunk az, hogy egy önmagában is élményt nyújtó helyszínen adjunk helyet olyan előadásoknak és beszélgetéseknek, amelyek segítik a résztvevőket értékesítési, marketing tevékenységükben, és a mind fontosabb munkaadói márkájuk építésében.

AGÓRA - A win-win megoldások megtalálása

Időpont: 2018. május 31. csütörtök  9.30 – 14.00 Helyszín: Agrárminisztérium, Darányi Ignác terem A win-win megoldások megtalálása a gyártók és a kereskedők közös érdeke, ehhez nyújt segítséget a konferencia a jó megoldások bemutatásával és a problémák megvitatásával.